Mijn Blog

Inclusief activiteiten-boekje

Tips & activiteiten voor kinderen in hun vrije tijd!

Lees dan zeker even verder 😉

Voor binnen, buiten en onderweg!
Het meest geschikt voor kinderen van 5 tem 10 jaar

Tips & activiteiten bundelen

Het idee

Tijdens de lockdown periode – naar aanleiding van de Corona maatregelen – merkte ik dat het als ouder toch wel een uitdaging kan zijn om je kinderen bezig te houden, zonder uitstapjes naar een speeltuin, zwembad, cinema, pretpark, enz…

En ondanks dat hier de schermtijd serieus was uitgebreid, wilde ik toch ook weer niet dat ze de hele dag op die gsm of IPad zaten te kijken.

Wij zaten zelf deze hele periode met z’n 4-tjes thuis, wat op zich ook wel heel leuk was, rust bracht en zorgde voor vele creatieve ideeën van onze meiden!
Maar toch kwam de verveling soms om de hoek kijken, en moesten ook mama en papa creatief uit de hoek komen om nieuwe dingen te bedenken.

Ik kwam tijdens deze periode op het idee om tips en activiteiten voor kinderen te bundelen in een leuk en handig activiteiten-boekje.

Tips & activiteiten bundelen

De inhoud

Bij het uitdenken van dit doe-boekje heb ik er rekening mee gehouden…

Er staan activiteiten in voor binnen, voor buiten en voor onderweg.

Bij de meeste activiteiten zit er ook weer een link naar de thema’s waar ik vaak en graag rond werk namelijk:

Word jij hier ook zo enthousiast van? 🙂

Bestel je activiteiten-boekje
voor een klein prijsje van 12,95€

Voorbeelden

Benieuwd naar activiteiten in het boekje?

Volgende zaken komen al zeker aan bod:

Klik hieronder om de gratis printable te downloaden

Veel plezier ermee!

Ik lees en zie graag wat jullie kinderen ervan vinden!
Van een foto of berichtje worden wij heel blij 😉

Wij??!! Ja... Wij...

Wij zijn er in ieder geval heel trots op!!

Waa-ant, ik wilde dit doe-boekje dus heel graag maken, maar… een idee was één ding. Het ontbrak me echt volledig aan tijd om dit helemaal zelf uit te werken, zeker eens de Talententuin weer op volle toeren draaide op vlak van begeleidingen, workshops en diagnostiek.

Alsof het ‘meant to be’ was nam net op dat moment Feike contact met me op dat ze de Talententuin al een tijd vol enthousiasme volgde en dat ze geïnteresseerd was om de Talententuin te versterken waar ze kon…
Hoe tof is dat?!

Ik kan alvast vertellen dat Feike de lay-out van het doe-boekje heeft verzorgd, alle ideeën erin heeft verwerkt en uitgeschreven én ze heeft er nog een heleboel waardevolle tips en activiteiten aan toegevoegd!

Een super fijne samenwerking, die ervoor gezorgd heeft dat het doe-boekje nu al klaar is, zodat het nog gebruikt kan worden tijdens de zomer vakantie! Wat toch een doel op zich was nu veel mensen niet op vakantie gaan of een lange autorit voor de boeg hebben als ze wel gaan…

Zo zie je maar, versterking vragen en krijgen bij bepaalde zaken is alleen maar positief! Je krijgt nieuwe inzichten, nieuwe input, super leuk. En het gaf mij de ruimte om weer volop op te starten na de lockdown periode zonder dat ik mijn idee moest opbergen (wat ik dus echt niet kan hé…).

Gaan we zeker nog doen, en wie weet gaan jullie haar binnenkort ook vóór de schermen zien verschijnen! 

error: Beveiligde inhoud